LYMPIK INDOOR CUP – zondag 12 maart – SnowWorld Zoetermeer

Uitslagen 2023

PDF Volledige uitslag 12 maart zonder punten

PDF Uitslag U12 met NSkiV punten

PDF Uitslag U14/U16/JSM met NSkiV punten

Voor alle racers in Nederland en België organiseren we zondag 12 maart de LYMPIK INDOOR CUP in SnowWorld Zoetermeer. Wie zijn de ‘FASTEST in the FRIDGE’?

Programma:
-afhalen startnummers en inskien: vanaf 8:00 
-slalom verkennen: 8:45 – 9:15
-TC meeting in de finish: 9:15
-start wedstrijd 1e run: 9:30 stubbie run >>> aansluitend U14 en ouder
-tijden 2e run over speaker/app
-prijsuitreiking circa 12:45

PRIJZEN 
Medailles voor plek 1 t/m 3 per categorie:
-Benjamins (U-8)
-Aspiranten 1 (U-10)
-Aspiranten 2 (U-12)
-Scholieren 1 (U-14)
-Scholieren 2 (U-16)
-JSM (junioren/senioren/masters overall)
-Junioren 1 (2005-2006)
-Masters (1992 en ouder)! 

Deelname Belgische racers
De intentie is er om het nationale wedstrijd skicircuit van België en Nederland in de nabije toekomst meer te laten samenwerken en daarmee de omvang en gezonde skicompetitie van beide landen te versterken. Als pilot wedstrijd zijn Belgische racers, in het bezit van een Belgische licentie bij sneeuwsport Vlaanderen, van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze race. De startvolgorde zal plaats vinden op basis van Belgische punten en worden gecombineerd met alle Nederlandse deelnemers. De Belgische racers skiën mee voor de podiumplekken, maar zullen er geen officiële Belgische punten te behalen zijn. Voor de Nederlandse racers wordt er achteraf een geschoonde uitslagenlijst gemaakt (zonder Belgische deelnemers) die net als iedere andere wedstrijd telt voor officiële NSkiV punten. 

FASTEST in the FRIDGE 
Naast de prijzen 1 t/m 3 die er per categorie te behalen zijn is er een dagprijs te winnen over 2 runs: 
-snelste dame en heer (U14 en ouder): 200,- euro 

INSCHRIJVEN 
Indien je uitkomt voor een skiteam/club verloopt de inschrijving via de ‘PWS’ van jouw club. Individueel inschrijven kan doormiddel van een mail te sturen met je voor en achternaam. Inschrijvingen voor zondag 12 maart ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 10 maart 12:00 per email : info@welovesnow.nl . Entry fee: € 32,50,-
Oh ja: zorg dat je in bezit bent van een actieve wedstrijdlicentie van de Nederlandse Ski Vereniging. 🙂 Klik hier voor alle info.